Cròniques 21/22 desembre

AMATEUR A
C.F Vallirana- Can Vidalet
0-0
El partit jugat a casa diumenge 22 a les 12h, va acabar amb un 0-0 al marcador. El partit va transcórrer amb alternatives per els dos equips, i diverses ocasions de gols per l'equip local. Cal destacar la gran intervenció del nostre porter Candi, i no tant la falta de gol dels nostres davanters.
El final va acabar amb un just repartiment de punts. Molts ànims als nostres jugadors, segur que arribaran els resultats.

JUVENIL
Corbera- C.F Vallirana
2-2
El partit jugat el diumenge dia 22 al camp del Corbera va finalitzar amb un 2-2. El Vallirana va començar jugant nerviós, enrere un camp on no hi ha espais, donades les dimensions del terreny de joc, i la pressió realitzada pels jugadors del Corbera.
El gol inicial al minut 11' per en Pau Orellana va donar tranquil·litat i control del partit fins als primers minuts de la segona part, quan el corbera empata (46').
Es van realitzar els canvis previstos, encara que vam patir alguna lesió eventual. El segon gol del Vallirana arriba al minut 68' per en Marc Valverde. Tot i així el joc segueix descontrolat amb molta pressió del Corbera, i poc control del mig camp del Vallirana.
El Corbera empata en el minut 92', i acaba el partit posicionant al Pallejà, Corbera i Vallirana empatats a punts al capdavant de la classificació. Ànims i a lluitar!

FEMENÍ
C.F Vallirana- Casablanca
2-3

Partit jugat a casa contra el Casablanca a les 20h del dissabte.
El partit va començar amb un cert optimisme i unes ganes de jugar que feia preveure un partit molt disputat entre els dos equips. La motivació de totes les nostres jugadores va fer que al minut 9', Paula Gil  rematés a porteria i sumés el 1-0 que va durar tota la primera part.
El Casablanca mai es va donar per vençut i amb arribades intermitents  provaven  a la nostra portera que va tenir una actuació exemplar,salvant varies pilotes de gol.
A la segona part desprès que l’ Iván fes els canvis estratègics, el Vallirana va seguir dominant el partit amb un sòlid mig camp, una defensa contundent i un atac molt vertical i eficient. Així al minut 54' el Vallirana va fer el segon gol (Paula) d’un xut  on la portera no va poder fer res.
Les de Sant Boi cada vegada arribaven amb més claredat. El Vallirana poc a poc anava perdent terreny en detriment del Casablanca que circulaven la pilota d’una banda a un altre per trobar situacions de superioritat. Van ser aquestes noves situacions d’atac per la banda esquerra les que van escurçar distàncies amb el 2-1 (65').
Els últims 15 minuts les noies del Casablanca van jugar d’una forma més contundent. Al minut 75' va arribar el segon gol, posant així el 2-2 al marcador..
Desgraciadament pels nostres interessos, quan quedaven 2minuts pel final, el Casablanca es va fer amb el gol de la victòria, sumant 3 punts més a la classificació.
Cal destacar molt positivament el joc de les nostres que poc a poc van demostrant tot el que van aprenent diàriament  als entrenaments. Felicitar-les individualment i com a grup  ja que s’ho mereixen!
Ara tenen uns 14 dies per descansar, recuperar-se de lesions i tornar amb les mateixes ganes a aquest gran equip.