Cròniques 15/16 desembre

AMATEUR A
C.F Vallirana- Unificación Bellvitge
1-3
El partit disputat el passat dissabte a les 18'30h al camp del Vallirana, va iniciar-se amb una primera part molt interessant per els locals. Al minut 7' l'equip contrari posava el 0-1 al marcador, però al minut 38' Jonathan Medina col·locava l'empat, acabant la primera part amb un resultat de 1-1.
La segona part arrel d'un penal molt rigorós a favor dels contraris, desmoralitza als jugadors del Vallirana, i finalment al minut 80' l'equip del Bellvitge sentencia el partit amb l'1-3.
La pressió de l'ultim lloc de la classificació es molt forta, tot i així seguiu lluitant.
Ànims Vallirana.

JUVENIL
Papiol U.E- C.F Vallirana
1-4
El nostre equip Juvenil continua en forma, i ens segueix donant bons moments en les seves victòries.
El partit jugat el passat dissabte al camp municipal del Papiol va començar amb un gol de l'equip contrari al minut 3'. Tot i així l'equip no es va desmoralitzar i va continuar jugant com saben fins que al minut 35' va arribar el gol per part de Pau Orellana, que no va dubtar i va aprofitar per marcar el segon 36' quan l'equip rival encara no s'ho creia.
En la segona part l'equip va incrementar la diferencia afegint dos gos més al marcador (75' Oriol Romagosa, 83' Miguel Gonzalez).
Moltes felicitats i continueu així.

FEMENÍ
C.F Vallirana- Gladiador
0-5
Partit jugat a casa contra el Gladiador el dissabte a les 16h.
El partit va començar amb un Gladiador dominant el joc d'atac durant els primers compassos inicials. Les envestides de les barcelonines eren contrarestades amb alguna arribada aïllada a l'area rival a càrrec de les nostres, Paula.
Liderades al mitg camp i amb una jugadora d'atac que realment feia córrer de bona manera a tota la nostra defensa, el Gladiador, va trencar el 0-0 inicial al minut 15'. Seguidament va aprofitar l'ocasió i va firmar dos gols mes en 4 minuts 19' i 23'.
La primera part va acabar amb dos gols més, un al 32' i l'altre quan l'àrbitre ja mirava el rellotge per xiular el final de la primera part.
A la segona part, l'Ivan va realitzar tres canvis estratègics que van donar una altre cara al nostre equip. Passaven els minuts i l'equip rival tenia més dificultats per fer el seu joc i arribar a l'àrea defensada per l'Emilia. Aixi doncs, s'originaven noves situacions d'atac de les nostres.
La segona part va acabar sense gols de cada equip.
En general les conclusions que es poden extreure d'aquest partit han sigut positives, veient l'esperançadora segona part de les nostres noies. Amb paciència, ganes de millorar i sacrifici arribaran a assolir els objectius d'aquesta temporada.
Amb tres partits per acbar la primera volta, animar-les a que continuïn jugant com elles saben..