Cròniques 1/2 desembre

AMATEUR A
Guardia C.D -C.F Vallirana
1-1
El partit disputat entre la Guardia i els nostres nois del Amateur va finalitzar amb un empat 1-1.
L'equip de la Guardia va saber aprofitar la seva ocasió i es va avançar en el marcador al minut 16'. El partit va estar dominat per els Valliranencs tot i que no es va veure reflexat en el marcador.
Finalment a pocs minuts del final un penalt provocat per l'equip local va fer que en Marcos Villa col·loques el  1-1 en el marcador (87').
Aneu per el bon camí nois, poc a poc es veuen els resultats.

JUVENIL
CF Vallirana- Esparraguera
6-0
El partit disputat el diumenge al camp municipal de Vallirana va ser un partit intens enfront un bon equip, que poc va poder fer davant l'excel·lent joc dels locals.
En el minut 25', Ton marca el primer gol des de darrera del punt de penal, gràcies a l'assistència de Marc.
El segon gol arriba en el minut 42' per Bernat, desprès d'un pase d'en Ton, i Oriol marca el tercer al rebre una pilota de Bernat.
Finalitza la primera part, amb un resultat favorable pel Vallirana i tres targetes grogues per els jugadors de l'Esparraguera.
La segona part s'inicia amb major pressió per part de l'equip visitant, però no va poder guanyar la nostre defensa ni al nostre porter Joan F, que a la mitja part ha substituït a Albert.
Al minut 65' arriba un gol de Marc, i seguidament al minut 68' un gol de Bernat, que aconsegueixen que l'Esparraguera perdi intensitat, i afavoreix a realitzar alguns contraatacs, fins que finalment Juanito materialitza l'últim gol enfront un pase generós per part d'en Pau Orellana (76').
Finaltiza el partit amb un balaç de 6 gols a favor i cap en contra, 4 targes grogues per els visitants i 2 per els locals.
Ànim juvenils aneu molt ben encaminats.

FEMENÍ
Sector Montserratina- C.F Vallirana
10-0
Partit jugat a les 18h al camp municipal Torre-Roja contra el Sector Montserratina.
L’equip dirigit per l’Iván Pulido ha sortit a deixar-se la pell des del primer minut de partit; malgrat enfrontar-se a les terceres classificades, han sabut aguantar bé fins al minut 23. Encaixar un gol als 10 minuts inicials no els ha privat d’intentar fer el joc que saben.
A partir del minut 23 de partit, les locals, perfectament dirigides per la nº6, nº17 i la davantera nº11 han sigut les que s’han posat l’equip a l’esquena  incrementant el 1-0 inicial. 2-0 (23”), 3-0 ( 28”),4-0 (29”) i 5-0 (30”). Així acabava la primera part.
La temperatura a l’estadi continuava baixant a la segona part i les nostres noies, després del descans, afrontaven els darrers 45 minuts amb ganes d’obrir el marcador. Malgrat tenir un parell d’ocasions per escurçar distàncies, van ser les de Viladecans les que van augmentar la diferència als minuts 52”,54” i 59”. Finalment l’última mitja hora de partit, vam aguantar les envestides rivals amb una defensa ràpida i un mig camp que intentava tocar ràpidament  per intentar buscar el gol desitjat.
Al minut 68”, a la sortida d’un corner, i al 73” de penal el Sector Montserratina es consolida al tercer lloc de la lliga, imposant-se amb claredat amb un 10-0 final.
Ara toca aixecar-se i pensar en el pròxim partit que juguem a casa contra  Gladiador, difícil rival si fan ofici al seu nom...