AMATEUR A
C.F Vallirana-Sant Pere Molanta C.F.P
1-1

Empat dels locals a casa.
El nostre equip Amateur es va enfrontar el passat dissabte contra el Sant Pere Molanta C.F.P. L’equip valliranenc va començar dominant el partit amb un gol del nou fixatge Marco Antonio Linares al minut 26’, amb bastants ocasions de gols fins al minut 30’ de la primera part.
Al minut 42’ de la primera part el Sant Pere Molanta aprofita la ocasió i aconsegueix l’empat.
La segona part va transcorre amb diverses ocasions pels dos equips, però finalment va acabar amb el empat 1-1, fent que l’equip sumés un punt.
Ànims jugadors que la victòria a casa arribarà.

JUVENIL
INCRESA ATLETICO C.F- C.F VALLIRANA
1-8
Golejada del nostre equip juvenil al camp de l’incresa.
Els nostres juvenils es van enfrontar a l’incresa en un partit sense gaires complicacions. L’equip de l’incresa es va presentar amb 9 jugadors al camp que no van poder fer front al nostre imparable juvenil durant els 90 minuts.
Els valliranencs no van dubtar en aprofitar l’ocasió i així agafar avantatge davant la classificació.
Els golejadors del partit van ser: Bernat ( 2’, 15’) Juan Sierra (21’,39’,53’) Marc Valverde (35’,75’) i Alex Carayol (72’).
Poc a poc el nostre juvenil ha escalat posicions, i ja es troba a dalt de la classificació en segona posició. Ànims i força per aconseguir el lideratge.

FEMENÍ
C.F Vallirana- Sant Vicenç Ath Vicenti.
0-5
Partit a casa contra Sant Viçenc Vicentí on les nostres noies eren conscient que havien de fer les coses molt bé per sumar i  passar-les a la classificació.
En general, va ser una primera part molt disputada, d’anades per les dues parts. Hem de dir que les valliranenques ho van donar tot, fins que al minut 36’ les de Sant Viçens van aprofitar una jugada de contraatac per firmar el primer gol del partit.
Quan les jugadores locals encara es lamentaven, l’equip contrari va aprofitar la incertesa de les nostres jugadores per marcar al 37’ i al 38’.
A la segona part, les nostres perdien per un 0-3 i els 4 canvis realitzats van donar un caire diferent al partit. Malgrat això, als 5 minuts de començar, va arribar el quart gol del Sant Viçens que no es va relaxar i va continuar dominant el joc d’atac. L’últim gol va arribar al 66’.
Sens dubte el partit va estar marcat per la lipotímia d’una de les nostres jugadores, en concret la portera Rocio(1), que va donar signes evidents de cansament. L’ambulància va venir al camp i se la van emportar a l’hospital. Dir-vos que ja es troba en plenes condicions per seguir jugant i tot va quedar en un ensurt.